Прилуки вже почали готуватися до Новорічних свят

У Прилуках розробили план загальноміських заходів на Новорічні та Різдвяні святкові дні. 27-30 грудня у міських школах та дошкільних навчальних закладах проходитимуть святкові ранки для дошкільнят, для школярів будуть організовані конкурсно-розважальні програми. Новорічний ранок для маленьких прилучан пройде й у міському будинку культури. Там же планують показати дітям казкову виставу «Морозко».

Святкуватимуть Новоріччя й у прилуцьких вузах: зокрема, студенти та викладачі агроколеджу влаштовують в своєму навчальному закладі бал-маскарад, а медичне училище – розважальну програму. Велике літературно-музичне свято у передсвяткові дні готують педагоги та вихованці позашкільних навчальних закладів – Школи мистецтв та Центру творчості дітей та юнацтва.

1 січня 2014 року всі прилучани та гості міста можуть долучитися до загальноміського новорічного свята, яке розпочнеться на Центральній площі о 13.00.

А вже через кілька днів, 6 січня, о 16.00 на Центральній площі відбудеться запалення Різдвяної Зірки – подія, що покладе початок святкуванню Різдва у Прилуках. Серед інших різдвяних заходів – запланована на 8 січня концертна програма «Христос народився. Славімо Його» у міському будинку культури. Також у місті пройдуть години народознавства, присвячені фольклорним святам та художня виставка дитячих малюнків «Зимові візерунки».

В бібліотеках Прилук будуть організовані тематичні книжкові виставки, відбудеться майстер-клас із виготовлення новорічних іграшок у техніці плетіння гачком.

Згідно рішення виконкому, з 10 грудня 2013 року по 15 січня 2014 року суб’єктам торгівлі дозволено продавати новорічні прикраси та атрибутику біля власних і орендованих торгових точок. Отже, жителі Прилук та прилеглих районів зможуть швидко і без черг купити все необхідне, аби створити атмосферу Новорічного свята у власних оселях.

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"