Прибуло поліцейських офіцерів громад


 

З нагоди відзначення 5-ї річниці проєкту «Поліцейський офіцер громади» в Головному управлінні Нацполіції у Чернігівській області відбулися урочистості та представлення дев’яти поліцейських офіцерів громад, а також вручення їм ключів від службових автівок та помпових рушниць.

 

На Чернігівщині до проєкту вже долучилися 53 з 57-ми територіальних громад. Приступають до виконання своїх обов’язків ще дев’ять поліцейських офіцерів громад. На ввірених територіях вони будуть служити, захищати та допомагати громадянам. У тісній співпраці з представниками місцевої влади вони щоденно дбатимуть про безпеку та правопорядок на своїх територіях.
Зараз вже 53 громади приєдналися до реалізації проєкту, в області працюють 33 поліцейські станції. До кінця року планується збільшити кількість станцій до 45-ти.
Тепер поліцейські офіцери громади з’явилися у Сновській, Бобровицькій, Корюківській, Носівській, Батуринській, Деснянській, Семенівській, Варвинській та Менській громадах. Поліцейським вручили помпові рушниці та ключі від 9-ти службових автомобілів, які обладнані всім необхідним для оперативного реагування на виклики і повідомлення громадян.
Також у Головному управлінні Нацполіції у Чернігівській області чотирьом бійцям спецпідрозділів поліції Чернігівщини вручили ключі від службових квартир. Ці поліцейські з перших годин ворожого вторгнення стояли на варті безпеки та правопорядку й зі зброєю в руках давали відсіч окупантам. Двоє зі спецпризначенців зазнали поранень у бою в Киїнці Чернігівського району 28 лютого 2022 року, коли стримували російський наступ на Чернігів.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"