Представники спортивної стрільби з Чернігівщини здобули перемоги на Чемпіонаті України

З 25 по 30 жовтня у м. Львів проходив відкритий чемпіонат України зі стрільби з пневматичної зброї.

 Успішно виступили на чемпіонаті Чернігівські «снайпери», вихованці Чернігівської обласної ШВСМ. Так у вправі ПП-2 ( пневматичний пістолет, стрільба з відстані 10 м., 40 пострілів), не було рівних представниці СТ «Динамо» та СТ «Колос» Костевич Олені, набравши суму 393 бали вона ввійшла до вісімки кращих з першим результатом, а у фінальній серії набравши суму 201,8 бал не залишила жодних шансів своїм суперникам. У командному заліку Костевич Олена, Авраменко Галина та Мозгова Марта набравши суму 1129 балів у вправі ПП-2 також здобули перемогу.

 Підтримали переможну ходу Чернігівських пістолетниць й дівчата, що стріляли по рухомій мішені з гвинтівки. У вправі ГП-11 Авраменко Галина впевнено перемогла своїх опонентів, а її подруга по команді Самохіна Катерина стала бронзовою призеркою змагань. У командному заліку у вправі ГП-11 до досвідчених Авраменко Галини та Самохіної Катерини приєдналась й Тимошко Юлія, настрілявши у сумі 1117 балів дівчата здобули впевнену перемогу.

 За крок до медалей зупинився Попружний Юрій. Пробившись до другого старту змагань, з результатом 580 балів Юрій потрапляє до вісімки кращих з третім результатом, після фінальної серії закінчив чемпіонат на п’ятому місці.

 Тренують спортсменів: Ігорь та Світлана Чередінови, Назаренко Галина та Майборода Світлана.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"