Повернення Володимира Старостишина в Олександрівку: з Українською молочною індустріальною компанією і власними піснями

Трохи більше як чверть віку тому в Бобровицькому районі відбулося, можна сказати, будівельне диво – за півроку в селі Олександрівка спорудили справжній палац культури. Організував таке будівництво наймолодший в районі голова колгоспу Володимир Старостишин. Він же й запросив на відкриття сільського храму культури відомих українських співаків, що теж було дивом для села і району.

Через 5 років Володимира Михайловича запросили на роботу в районну адміністрацію, очолював він і Прилуцький район, потім пішов на керівні посади в бізнесові структури. Тим часом господарство Олександрівки поступово занепало, осиротів і будинок культури. І ось через 20 років Старостишин повернувся в це село як  директор з виробництва  Української молочної індустріальної компанії. А вчора він повернув і українську пісню на сцену сільського будинку культури: тут співав народний артист України Іван Попович, в тому числі і пісні, написані Володимиром Старостишиним.

Уривки інтерв’ю з Володимиром Михайловичем і українським соловейком Іваном Поповичем дивіться на нашій сторінці «Відео», а повне інтерв’ю зможете прочитати в найближчому випуску газети «Чернігівщина».      

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"