Померла Ганна Арсенич-Баран


 

У Чернігові раптово померла голова обласної організації спілки письменників України Ганна Арсенич-Баран.

 

Пізно ввечері 1 квітня на 51-му році життя померла голова обласної організації спілки письменників України Ганна Арсенич-Баран. Напередодні вона виписалася з лікарні, де лікувалася від COVID-19.
Цю інформацію Суспільному підтвердила колега покійної Світлана Молочко. За її словами, Ганна Арсенич-Баран пробула у лікарні два тижні. Хвороба проходила з ускладненнями. Виписали її 31 березня. Померла раптово пізно ввечері 1 квітня. Відомо, що за день до смерті у Ганни Василівни вийшла чергова книжка.
Ганна Арсенич-Баран народилася 26 червня на Івано-Франківщині. З 1998 року проживала у Чернігові. Працювала завідувачкою кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського, кандидат філологічних наук. Є автором кількох поетичних збірок та книжок прози. Випустила понад півсотні посібників з української мови й літератури та кілька словників. Чоловік — настоятель П'ятницької церкви отець Мирон, є син Іван.
Прощання із Ганною Арсенич-Баран відбудеться у суботу, 3 квітня. Об 11:30 - відспівування в П'ятницькій церкві, 12:30 - від'їзд на кладовище.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"