Поліція охорони святкує 65-річчя

В ознаменування цього поважного ювілею чернігівські поліцейські охорони посадили дерева та заклали капсулу-послання колегам, які святкуватимуть 100 річний ювілей поліції охорони.

29 жовтня – День створення підрозділів охорони в системі органів внутрішніх справ. Саме цього дня 65 років тому були створені перші підрозділи позавідомчої охорони, які проіснували понад сорок років і вже в незалежній Україні 10 серпня 1993 року була створена Державна служба охорони.

Напередодні свята в управлінні поліції охорони по вулиці Івана Франка 4-а зібралися поліцейські, які нині охороняють майно громадян, пенсіонери та колишні керівники підрозділу.

Урочистості розпочали із розбивки саду у дворі управління, а заодно і заклали капсулу нащадкам, які, за сподіванням усіх присутніх, через 35 років святкуватимуть 100-річчя поліції охорони.

У невеличкій, але затишній залі керівник поліції охорони, полковник поліції Олег Гронь привітав особовий склад зі святом та вручив кращим поліцейським Почесні Грамоти. Керівник підрозділу побажав усім колегам бути взірцем виконання службового обов’язку і висловив сподівання, що поліція охорони й надалі залишиться надійним партнером у захисті майна як простих громадян, так і підприємств, установ та організацій.

Голова обласної профспілкової організації профспілки працівників Державних установ Марія Бойправ вручила почесні відзнаки з грошовими заохоченнями поліцейським та ветеранам-пенсіонерам.

Колишні начальники державної служби охорони охоче згадали, як розвивалася служба, як ставала на ноги і боролася з  різними складнощами.

Після урочистих заходів в Управлінні, всі керівники служби охорони поклали квіти до пам’ятника правоохоронцям, загиблим при виконанні службових обов’язків.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"