Подяка професіоналам


 

Доброго дня, редакціє газети «Чернігівщина»!

 

25.03.2021 року в м. Бобровиця Чернігівської області по вул. Горького проводилась санітарна вирубка старих та аварійних дерев. Від жителів, що мешкають по вулиці Горького (район «Хлібної бази № 83») хочемо подякувати керівнику ТОВ "Земля і воля" Леоніду Григоровичу Яковишину за надання спеціальної техніки та професійної бригади працівників для прибирання аварійних дерев, що ростуть не одне десятиріччя на нашій вулиці. Також хочемо подякувати голові Бобровицької об’єднаної територіальної громади Тетяні Миколаївні Ковчежнюк за організацію всіх комунальних підрозділів, що були задіяні при проведенні цих робіт. Оскільки деякі дерева знаходились у гущі комунікацій (електропостачання, освітлення та інтернет-комунікації), без одночасного та оперативного залучення всіх відповідних підрозділів неможливо було б провести роботи з відключення та відновлення постачання електроенергії населенню, інтернету абонентам та вуличного освітлення.

Окремо дякуємо Сергію Миколайовичу Цибі за постійний контроль та організацію чіткої співпраці всіх комунальних підрозділів та підприємств, що забезпечило оперативне виконання складної роботи.

Лише за 7 годин були спиляні три аварійних дерева та прибрані повністю з дороги, а також максимально обпиляли аварійне гілля ще з двох дерев, що загрожували безпеці жителів вулиці та їхньому майну.

Окремо хочемо подякувати працівникам, що виконували таку складну роботу. Їх відповідальне ставлення до роботи заслуговує на окреме відзначення. Злагодженість дій, без зайвого шуму та крику, просто зачаровувала. Я давно не бачив такої чіткої організації праці. Жителі нашої вулиці були здивовані, що так можна працювати. На жаль, я особисто не знайомий з робітниками і не можу вказати прізвища, але можу сказати, що вони – професіонали своєї справи.

Жителі міста Бобровиці дякують усім, що допомогли у вирішенні такого проблемного питання.

 

З повагою – Алєксєєнко О.П. і вдячні бобровичани

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"