Побив жінку, викрав дитину і... гуляє на свободі

По допомогу до Бобровицького відділення поліції звернулася жителька села Кобижча. Жінка повідомила, що колишній співмешканець доньки вдерся через вікно в хату, відлупцював  її та забрав однорічного онука. Бабуся неабияк переживала за долю хлопчика, оскільки чоловік поводився дуже агресивно і був напідпитку.

Як з’ясували поліцейські, раніше судимий, безробітний горе-батько спочатку намагався потрапити в оселю звичним шляхом – через двері. Матері малюка на той час не було вдома, тож бабуся попросила гостя прийти пізніше. Це тільки розлютило візитера. Він вибив вікно й все одно потрапив до будинку. Вдаривши кілька разів господиню, силою забрав дитину і побіг у невідомому напрямку.

Опитавши сусідів та свідків події, поліцейські під ранок знайшли злочинця, який переховувався в односельця. На щастя, життю та здоров’ю малюка нічого не загрожує. А от бабусю довелося госпіталізувати до Бобровицької центральної райлікарні.

Взявши свідчення у зловмисника, який здійснив одразу кілька кримінальних правопорушень, правоохоронці його відпустили. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) та за ч. 1 ст. 162 ККУ (порушення недоторканності житла).

Триває досудове розслідування.

 

Сніжана БОЖОК

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"