"Півкіло" наркоти - поштою


 

Оперативники карного розшуку поліції області спільно з колегами з Чернігівського районного управління поліції затримали мешканку Чернігова при отриманні нею посилки з психотропною речовиною вагою близько 500 грамів.

 

В ході відпрацювання оперативної інформації поліцейські затримали дівчину, коли вона отримувала посилку з психотропами в одному з поштових відділень Чернігова. Під час невідкладних процесуальних дій поліція виявила та вилучила у громадянки пакет з порошкоподібною речовиною вагою близько 500 грамів. Вилучену речовину, що схожа на амфетамін, направили на проведення експертних досліджень. Вартість такої кількості психотропної речовини на «чорному ринку» становить близько 200 тисяч гривень. Дівчина пояснила правоохоронцям, що замовила пакунок з наркотиками в одному з месенджерів у мережі Інтернет. Поліцейські затримали громадянку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури готує зловмисниці повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"