Підприємців Прилуччини навчатимуть і визначатимуть кращих

5 серпня у Прилуках та районі розпочинається місячник підтримки підприємництва. Вже традиційно у його ході будуть визначені та нагороджені кращі суб’єкти малого і середнього бізнесу Прилуччини, котрі проводять свою діяльність у різних галузях (основними видами малих підприємств залишаються торгівля, будівництво, виробництво товарів народного споживання).

Також у період місячника проходитимуть круглі столи та навчання для місцевих підприємців. Зокрема, Центр підтримки підприємництва, що функціонує у Прилуках за фінансової підтримки «Бритіш Американ Тобакко Україна», 15 серпня запрошує підприємців міста і району на семінар за темою «Перевірка суб’єктів господарювання контролюючими органами», який розпочнеться о 10-й годині в актовій залі Прилуцької міської ради та участь у якому є безкоштовною.

На семінарі розглядатимуться питання щодо того, хто та за яких умов має право проводити перевірку; підстав для проведення перевірок; прав і повноважень перевіряючих; засобів захисту і впливу на результат перевірки.

Попередній запис, довідки та ситуації для обговорення – за телефоном 3-12-96; e-mail: CPP_07@mail.ru.

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"