Підліток вже вдруге потрапив на лаву підсудних за вбивство

Про жорстоке побиття чотирирічної дитини з Чернігова, що сталося влітку, пам’ятають усі. Тоді Артема Кукурудзу з дитячого майданчика викрав невідомий. Хлопчика шукали всім містом, правоохоронці перевірили всі можливі місця, де може сховатися дитина. В результаті маленького Артема знайшли роздягненим і побитим у лісосмузі. До лікарні нещасна дитина не доїхала. За підозрою у його вбивстві затримали 15-річного школяра, який раніше вже був судимий. Два роки тому він напав на пенсіонера. Тоді психіатри визнали його неосудним. За вбивство його на рік відправили до Харківської школи соціальної реабілітації. Він повернувся і знову потрапив під підозру. Його бачили разом з Артемом поблизу місця скоєння злочину. Мати чотирирічного Артема Кукурудзи не пропускає жодного судового засідання. Зізнається, що і досі не розуміє, за що вбили її дитину. На лаві підсудних — школяр.

Нині тривають судові засідання. Слухання закрите для всіх, окрім учасників процесу. адже судять неповнолітнього. Цього разу підліткові не уникнути покарання, кажуть правоохоронці, бо в ході експертизи неповнолітнього визнали осудним.

Також хлопця судять ще по одній справі. Правоохоронці намагаються довести, що він із друзями напав на співробітника СІЗО. І хлопці вдарили його заточкою, виготовленою з ложки. Наразі судові процеси на стадії допиту свідків. Якщо суд визнає провину хлопця хоча б по одній справі, то на неповнолітнього чекає тривале ув'язнення.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"