Переселенцям – всебічна увага та підтримка

56 громадян – вимушених переселенців зі східних областей країни – прихистила Бобровиця. У гуртожитку коледжу економіки і менеджменту ім. О.Майнової, де проживають 14 громадян з Донецької та 42 з Луганської областей створено необхідні соціально-побутові умови: проведено косметичний ремонт І поверху гуртожитку, встановлено холодильники, електроплитки, бойлер, телевізор, підключено мережу Інтернет. Переселенці також забезпечені постільною білизною, одягом, миючими засобами, продуктами харчування.

У цьому пересвідчився голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко, який в рамках робочої поїздки до Бобровицького району відвідав гуртожиток.

Після ознайомлення з умовами проживання, очільник області поспілкувався з родинами переселенців, яких запевнив у всебічній підтримці з боку обласної та районної влад.

- Зрозуміло, що люди, змушені виїхати з нажитих місць, ніде не почуватимуться як удома. Але ми маємо зробити все можливе, щоб вони відчули увагу, комфорт і затишок,- наголосив Володимир Івашко.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"