ПЕРЕДПЛАТА-2018

Шановні читачі!

Нагадуємо, що нині триває передплата на наступний рік. У відділеннях «Укрпошти» або через своїх листонош ви маєте можливість оформити передплату на улюблені видання. Так, обласний щотижневик «Чернігівщина: новини і оголошення» можна передплатити за дуже привабливою ціною – 60,86 грн на півроку або 119,12 грн – на цілий рік. Це, вочевидь, вигідна пропозиція у порівнянні з іншими обласними і навіть районними газетами.

У цьому півріччі, завдяки акційній передплаті, із газетою «Чернігівщина» мали змогу познайомитися тисячі нових читачів у трудових колективах багатьох підприємств, установ та організацій, в численних освітянських і медичних закладах та бібліотеках області. Про те, що наша газета припала до душі та викликала цікавість серед читачів з усіх куточків Чернігівщини, свідчить значна кількість телефонних звернень і листів до редакції з проханнями допомоги у вирішенні наболілих проблем. Щотижня надходить чимало вдячних відгуків на резонансні публікації з найактуальніших і гострих тем.

Сподіваємося, що зацікавлені читачі виявлять високу активність під час передплати газети «Чернігівщина» на 2018 рік. Оформивши її, кожен передплатник, який надішле квитанцію чи її копію на адресу редакції, візьме участь у традиційному розіграші цінних призів – побутової техніки та інших корисних речей. Розіграш відбудеться за підсумками передплати на початку нового року. Цілком імовірно, що саме ви будете у подвійному виграші – з цікавою газетою і приємним призом на додачу.

Передплачуйте і читайте «Чернігівщину»! Її передплатний індекс – 94502.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"