Передплата в розпалі

Шановні читачі газети «Чернігівщина»! Щиро вдячні вам за увагу до нашого друкованого видання. Ваші листи і звернення до редакції з різних наболілих питань, численні відгуки, зауваження і пропозиції допомагають нам робити тижневик кращим, цікавішим за змістом, привабливішим за формою. Сподіваємося, що ви і надалі виявлятимете свою прихильність до газети «Чернігівщина», передплативши її на друге півріччя чи купуючи вроздріб.

Нагадуємо, що нині саме в розпалі передплатна кампанія на періодичні видання через «Укрпошту». Зважаючи на складну економічну ситуацію в країні, мізерні пенсії і зарплати більшості громадян, ми знайшли можливість не підвищувати передплатну ціну, аби «Чернігівщина» й надалі залишалася доступною для масового читача.

На півріччя передплата газети коштує лише 51 гривню 80 копійок! Сьогодні це чи не найвигідніша цінова пропозиція серед обласних щотижневих видань. Те ж стосується і роздрібної ціни – 2,5 гривні.

А обсяг газети залишається незмінним: 16 сторінок цікавої, актуальної та корисної інформації на будь-який смак, публікацій з критичним, правдивим осмисленням соціально-економічних процесів і подій, які відбуваються в області та державі.

Якщо ви вже передплатили газету до кінця року, порадьте зробити це і вашим рідним, близьким, друзям, колегам, знайомим. Переконані, що вони будуть вдячні за таку слушну пораду.

До речі, для тих, хто передплатив «Чернігівщину» на друге півріччя і не забув надіслати на адресу редакції копію квитанції, буде проведено розіграш багатьох цінних призів – корисних у побуті речей та техніки! З нетерпінням чекаємо на ваші листи! 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"