“Остреченська” – серед кращих товарів Чернігівщини

Переможці та лауреати регіонального конкурсу “Чернігівська якість-2013″ в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – “100 кращих товарів України” нагороджені в обласній державній адміністрації з нагоди місячника підприємця, який традиційно проводиться в нашій державі.

За повідомленням ДП “Чернігівстандартметрологія”, конкурс проводиться спільно обласною державною адміністрацією та державним підприємством „Чернігівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології і сертифікації”.

Нагородження проводили заступник голови Чернігівської державної адміністрації Олександр Шанойло та перший заступник голови обласної ради Іван Коробка.

У номінації продовольчі товари конкурсу «Чернігівської якості 2013» перемогли:

«Вершки сухі жиру 42%» та «Молоко сухе не збиране 25% жиру» Ічнянського заводу сухого молока та масла. Також стабільно у числі переможців зі своєю продукцією Чернігівський молокозавод. Переможцями визнано «Сир “Адигейський” 45% жирності» та «Йогурт в упаковці Еколін з плодово-ягідним наповнювачем «полуниця» 1,5% жирності».

Серед переможців «Чернігівської якості-2013» – «Хліб по-білоруськи» чернігівського підприємства “Наша булочка” та «Вода мінеральна лікувально-столова “Остреченська” менського підприємства “Нептун”. Переміг і «Хліб “Ніколаєвський” 0,4 кг» Чернігівського хлібокомбінату.

Лауреатами в номінації продовольчі товари стали «Хліб “Ярославський” 0,5 кг» підприємства “Ніжинський хліб” та «Хліб “Чернігівський” 0,5 кг» Чернігівського хлібокомбінату.

У номінації промислові товари для населення переможцями конкурсу “Чернігівська якість-2013″ стали «Туфлі малодитячі мод. 1408» Чернігівської взуттєвої фабрика “Берегиня ” та «Комплект покриття операційного Кардіо-васкулярний № 1» підприємства “Здравмедтех-Чернігів”.

А ось номінація товари виробничо-технічного призначення показала, що приватне підприємство “ТЕРА” захопило лідерські позиції. «Контролер для управління процесом вирощування грибів АКС» став переможцем конкурсу «Чернігівська якість 2013».

Лауреатом за кількістю балів став товар цього ж підприємства «Вимірювач СО² переносний ІТП-4-ЕМ-TFT1».

Страхові послуги страхової компанії “ГРАНДВІС” визнані найкращими у номінації роботи та послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах.

Кілька переможців «Чернігівської якості-2013» візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – “100 кращих товарів України”.

Ювілейна 10-та виставка Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» відбудеться на початку листопада у Києві.

 

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"