Онук відправив бабусю на той світ


 

Оперативники Прилуцького районного відділу поліції встановили та затримали 28-річного мешканця Сухополов’янської громади, який під час сварки завдав смертельні тілесні ушкодження своїй 85-річній бабусі.

 

Про смерть літньої жінки у поліцію повідомив місцевий мешканець. Чоловік розповів, що в будинку свого товариша він виявив померлу. Жінка проживала з онуком та тривалий час була прикута до ліжка. На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції Прилук. Правоохоронці провели огляд місця події, опитали сусідів та мешканців села та зібрали речові докази. За висновком судово-медичного експерта, смерть літньої жінки була насильницькою та настала внаслідок завданих тілесних ушкоджень. Правоохоронці встановили, що декількома днями раніше між онуком та бабусею виник конфлікт. В результаті якого зловмисник побив потерпілу.
Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Підозрюваного поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"