Олімпійську алею висадили на Прилуччині


 

У другу суботу вересня в Україні відзначали День фізичної культури і спорту. Це свято наповнене особливим змістом, адже символізує силу і витривалість, мужність та красу, а найголовніше – популяризує здоровий спосіб життя.

 

Також у цей день відзначалося 30-річчя Національного олімпійського комітету України та 20 років з часу заснування відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.
З цієї нагоди на території Прилуцької ДЮСШ відбувся спортивно-масовий захід, який завершився акцією з висаджування дерев. Примножити природу планети разом з місцевою владою та вихованцями школи прибули представники олімпійської родини Чернігівщини на чолі з першим заступником голови обласної ради, першим заступником олімпійського осередку Чернігівщини Ніною Лемеш.
Участь у заході взяв Влентин Сурай – директор державного підприємства «Прилуцьке лісове господарство», яке надало посадковий матеріал. Учасники акції висадили 10 молодих саджанців дуба. За народним повір’ям, дуби мають цілющу енергетику, яка додає сили та наснаги досягти бажаного. Тож нехай ця зелена алея стане для наших спортсменів дорогою до олімпійських перемог!

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"