Олега Демченка таки призначили начальником УМВС

Олега Демченка все таки призначили виконуючим обов’язки   начальника УМВС у Чернігівській області.

Генерал Олег Демченко  до недавнього часу був начальником Харківського облуправління міліції. Чернігівка «Правий сектор» заявив, що цей Демченко в Харкові координував «тітушок» з спортивного клубу «Оплот», які нападали на майданівців. Навіть віче у Чернігові зібрали 12 березня, щоб не допустити такого начальника керувати чернігівської міліцією.

На віче голова облради Микола Звєрєв повідомив, що Демченко вже призначили, але він офіційно на лікарняному. Тому в Чернігові його ніхто ще не бачив.

Водночас, Демченко, як і інші начальники обласних управлінь, очевидно, має незабаром пройти люстрацію.

Голова люстраційного комітету при Кабінеті міністрів Єгор Соболєв розповів, що в лавах Міністерства внутрішніх справ проведуть люстрацію.

Про це він повідомив у своєму Facebook, повідомляє Українська правда

За словами Соболєва, на зустрічі з главою МВС Арсеном Аваковим йшлося про призначення в МВС, які викликають обурення в людей.

За підсумками зустрічі домовилися про те, що буде звільнено усіх призначених керівників обласних управлінь міліції і ДАІ. Їм буде надано статус в.о., а люстраційний комітет спільно з кадровою комісією МВС організує аналіз роботи та публічний підбір кандидатів за участі

                  Довідка

Посада . Колишній начальник Головного управління МВС України в Харківській області (дані на 26.01.2014 р.)

Коротка біографія . Народився 3 липня 1962 р. в Миколаївській oблacті .

Освіта вища . Закінчив Національну академію внутрішніх справ України .

Працює органах внутрішніх справ з 1983 р.

Обіймав керівні посади в Управлінні MBД Укpaіни в Миколаївській та Донецької oблacтях .

Зокрема , очолював Пepвoмaйcьке міське yпpaвління міліції , відділ Упpaвління боротьби з opгaнізoванної злочинності Миколаївського УBД , працював зaмом нaчaльникa УMBД Укpaїни в Миколаївській oблacті , заступником начальника Головного управління МВС України в Донецькій області - начальником кримінальної міліції .

З червня 2012 по березень 2013 р. - начальник Головного управління МВС України в Сумській області.

Демченко відзначився тим , що за весь термін роботи в Харківській області не провів жодної планової прес -конференції. Під час його роботи в Харкові було здійснено чергове вбивство інкасаторів.

З березня 2013 р. - начальник Харківського облуправління міліції. 26 лютого 2014 звільнений із займаної посади , перевели на роботу в апарат МВС України .

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"