Один з лідерів ягідництва в області


 

Днями, під час робочої поїздки до Козелецького району заступник голови Чернігівської ОДА Олександр Савченко та заступник директора Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської ОДА Олег Крапивний відвідали ТОВ «Аграрна компанія «Еко-Парк».

 

Підприємство було засноване у 2015 році і протягом п’яти років гідно зарекомендувало себе на українському ринку, адже його концепція співпраці – якість, чесність та щирий підхід до кожного клієнта.

Основний напрямок діяльності – вирощування ягідних культур, а пріоритет – висока якість продукції та вихід українського ягідного ринку на міжнародний рівень.

Як зауважив Олександр Савченко, Аграрна компанія «Еко-Парк» з усією відповідальністю і серйозністю ставиться до вирощування якісної ягоди, культивують її за передовими світовими технологіями, які відповідають міжнародним якостям та стандартам. Компанія пройшла всі етапи сертифікації та отримала сертифікат GLOBAL GAP.

За роки господарювання товариство висаджувало саджанці лохини української, американської та голландської селекції. Серед сортів обліпихи обрали «Марійа Брувеле», «Татйана», «Єва» і запилювач «Лорд».

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"