Обрав «Чернігівщину» – виграв суперприз!

Минулого тижня в Ічні Володимиру Гармашу від редакції нашої газети особисто вручено мультиварку, яку він здобув у розіграші призів серед передплатників.

««Чернігівщину» передплатив уперше і не прогадав, – з радістю ділиться Володимир Гармаш. – Пішов на пошту і передплатив на друге півріччя п’ять газет: «Рідне село», «Добрий господар», «Здоров’я та довголіття», районну «Трудову славу», а з обласних обрав «Чернігівщину», бо вона мені й дружині сподобалася за змістом і дизайном. Моя дружина Тетяна Андріївна за кілька днів ще й відправила листа з квитанцією на розіграш. Одержали номер газети із його підсумками, коли саме в гостях син був, я прочитав, що виграв мультиварку й не повірив своїм очам, бо раніше нічого в житті не вигравав. Показав із здивуванням газету синові й він запевнив, що дійсно я став володарем цінного і корисного призу. Зараз читаю інструкцію до приладу, щоб розібратися, як ним правильно користуватися».

Народився Володимир Костянтинович у селі Галиця тоді Лосинівського, а нині – Ніжинського району у пам’ятному 1945-му році. Після школи рік працював на різних роботах у місцевому колгоспі. Потому відслужив три роки в армії в артилерії. Закінчив у 1969-му році фізико-математичний факультет Ніжинського педагогічного інституту. Працював заступником директора Ічнянської середньої школи №1. Потім 13 років –завідувачем відділу культури райвиконкому. І майже два десятиліття очолював управління праці та соціального захисту населення району, звідки й пішов на пенсію. Виховав сина, який нині займається бізнесом. Один онук вже студент-заочник Ніжинського агротехнічного інституту, а другий закінчив перший клас.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"