Обличчя Перемоги: в Чернігові – Олександр Соколов, а на Бобровиччині – Микола Рудьковський.

Ох і люблять чиновники та народні обранці себе прославляти. Навіть на плакатах до свята Перемоги не фронтовиків, а свої морди виставляють. За це ряд обласних Інтернет-видань розкритикували мера Чернігова Олександра Соколова.

На Бобровиччині, в Козельці і Прилуках обличчям Перемоги стала морда народного депутата Миколи Рудьковського. Причому це право він сам собі надав. Хоча яке він має відношення до Перемоги, що пов’язує свій артистичний портрет з цією датою? Може, краще б він розповів ветеранам та іншим виборцям,       як виконується його передвиборча програма? А вона досить серйозна. Лише кілька пунктів:

- підтримка вітчизняного виробника на території Чернігівщини;

- забезпечення державної підтримки розвитку села та сільгоспвиробника;

- забезпечення зайнятості населення,за рахунок збільшення кількості новостворених робочих місць на Чернігівщині та своєчасної повної і гідної заробітної    плати;

- удосконалення системи пенсійного забезпечення, повернення пенсійного віку;

- відновлення мережі дитячих дошкільних закладів у кожному населеному пункті;

- недопущення скорочення медичних закладів;

- реконструкція та будівництво якісних доріг.

Це далеко не повний перелік того, що обіцяв Рудьковський перед виборами. Але замість звіту, що конкретне робиться по виконанню обіцяного, бачимо дорогі його «бик-морди». До речі, і благодійний фонд Миколи Рудьковського десь пропав. Напевно, до наступних виборів.

І на закінчення репліка. У Новій Басані, де красується портрет нардепа, ні дитячого садка немає, ні дороги не відремонтовані, ні середній бізнес не розвивається. Слава Рудьковському!

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"