Носівка довела Кондратюку, що вміє співати

У суботу в центрі Носівки відбулося караоке-шоу за участю народного улюбленця Ігоря Кондратюка. На центральній площі не було де яблуку впасти. Мешканці громади отримали святковий музичний день і щиро раділи такому дозвіллю. Шквал емоцій і гарного настрою вирували цього дня серед носівчан та гостей міста.

Переможцем носівського караоке став працівник місцевої музичної школи Віталій Куций, який вже наступного дня поїхав підкорювати столичну караоке-сцену. І таки підкорив.

Оскільки він вже переможець караоке-конкурсу «Яскраві таланти громади», то змагання в Києві для Віталія почалося одразу з другого туру. Чоловік полонив публіку своїм співом, виконавши пісню Олега Винника «Хочу на берег океана», яка й принесла йому перепустку до фіналу. А пісня Дзідзьо «Розлук не буде» – звання «Переможець гри «Караоке на майдані» від 29 липня 2018 року і 1020 гривень у капелюсі. Саме на цю дату (29.07.2018 р.) припадає трансляція в телеефірі на каналі СТБ пісенного конкурсу, де переміг наш Віталій.

Традиційно переможець одержав медаль, футболку і плазмовий телевізор LG.

Вітаємо носівського співака, пишаємось його успіхом і бажаємо, аби саме він став переможцем фінальної гри наприкінці року.

Сніжана БОЖОК

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"