Ніжинські спортсмени здобули бронзу в Чемпіонаті Європи з ракето-модельного виду спорту. Четверо ніжинських хлопців Сергій Шуляк, Сергій Труш, Олег Зайцев, Валерій Сердюк та тренер, керівник гуртка Ніжинської станції юних техніків, Денис Преданніков в складі збірної команди України відстоювали честь міста та країни на Чемпіонаті в Болгарії, який проходив із двадцять четвертого до тридцятого серпня.

У складі української команди було двадцять двоє учасників, які змогли здобути три золоті медалі, одну срібну та дві бронзові.

 Учасники Чемпіонату, котрі представляли інші європейські країни і зайняли призові місця, отримають грошові нагороди від своїх держав у розмірі до десяти тисяч євро. Наші ж спортсмени задоволені й медалями, дипломами та кубками. І дуже вдячні своїм партнерам, котрі надали матеріальну допомогу для того, аби українці змогли взяти участь у Чемпіонаті.

Проте, наші учасники збірної команди кажуть, що гроші це не головне. Найдорожче, що вони привозять із таких Чемпіонатів – це нові знання, знайомства, досвід, нагороди та вміння контролювати себе, навіть, у найскладніших та найважчих ситуаціях.

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"