Не так добре насправді, як в міліцейських „показниках”

Під час засідання 45 сесії Прилуцької міської ради 6 скликання, що тривало 24 квітня, міські депутати особливу увагу приділили спілкуванню з начальником Прилуцького міськвідділу міліції Русланом Курамшиним.

 

Депутати почули від Курамшина про те, що показники роботи міліції зросли порівняно з минулорічними. Якщо вірити начальникові, зростають вони навіть незважаючи на організаційні труднощі, що виникли через прийняття нового Кримінаьного процесуального кодексу.

Однак звіт зіпсував заступник Прилуцького міжрайонного прокурора Валерій Савченко. Він заявив, що міліціонери неналежно виконують службові обов’язки і кримінальна обстановка все ще складна. Депутат Олексій Гавриш звернув увагу міліцейського начальника на недоробки, зокрема, різну незаконну торгівлю. Це, наприклад, реалізація наркотиків, продаж алкоголю неповнолітнім та несанкціонована торгівля продуктами в центрі міста.

Потужно працював у І кварталі виконавчий комітет міської ради, якщо вірити словам Валентини Ходюк, керуючої справами виконкому.

Під час засідання затверджено міську Програму «Забезпечення грудних дітей … на 2013-2015 роки», котра стосується малозабезпечених сімей.

Затверджено Положення про управління освіти міської ради та Положення про сектор по фізичній культурі та спорту міської ради. В новій редакції затверджено статути навчальних закладів міста. Також змінено структуру підрозділів міської ради: відділ містобудування та архітектури перетворився на… управління містобудування та архітектури.

Розглянули депутати й земельні питання та ухвалили відповідні рішення. А рішення ті – під грифом «Цілком таємно»! Тобто, даруйте, «З обмеженим доступом».

Сергій СТУК

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"