Наслідки революції: в Києві досі портфелі «своїм» роздають, в Чернігові бренд сотні ніяк не поділять

Не встигла нова влада закеруватися, а їй євромайданівці вже люстрацію пред’являють.  Українські ЗМІ пишуть і про гризню за посади. Все то називається післяреволюційною реакцією, що накрила державу зверху донизу, як у великому, так і в малому.

Скажімо, в Чернігові ніяк не поділять бренд Чернігівської сотні. Так, Володимир Федорок доводить через Інтернет, що то він водив ту сотню на столичний Майдан, а тепер об’явився ще один сотник – Борис Бойправ, якого «справжній» сотник обзиває «політичним конюктурщиком, дрібним політиканом». Мовляв, «хоче найти місце під сонцем», використовуючи бренд Чернігівської сотні, до якої в ході революції не мав нікого відношення.Тепер об’єднав біля себе колишніх міліціонерів, інших «активістів» для люстрації нової влади в області. За інформацією Федорока, «правою рукою» колишнього льотчика Бойправа є Павло Глаба, що на парламентських виборах був критичним суперником кандидата від «Батьківщини» Валерія Дубіля,  котрий переміг і тепер впливає на розстановку владних кадрів в області.

Що опозиційні сили гризтимуться між собою після перемоги над Януковичем, напевно, мало хто сумнівався. Але щоб і за бренди воювати?!.. І все для того, щоб примазатись до слави Небесної сотні?! Але в Чернігові вже немає барикад, вони перемістилися на державний кордон. Там і власну славу можна здобути. А в середині України, напевно, пора вже припиняти гратися в сотні. Навіть великий загарбник Наполеон стверджував, що штиками можна зробити все що завгодно, тільки сидіти на них не можна.

Актуальні для України і застереження  великого древнього мислителя Платона: «Тиранія виростає з демократії. Із крайньої свободи виникає найбільше і найжорстокіше рабство». 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"