«Народні» проекти на Корюківщині


Чотири громадські ініціативи наступного року реалізують у Корюківській ОТГ завдяки бюджету участі. До участі у голосуванні було допущено 16 громадських ініціатив. З них 5 – у селах Корюківської ОТГ, решта – у місті. 

У Корюківці перемогу святкують автори проєктів «Спорт для всіх» (мікрорайон Клин) і «Зона відпочинку по вулиці Садовій». У селах громади – «Дитяче містечко» (с. Тютюнниця) і «Розчищення з зарибленням ставка у селі Буда».

Міські проєкти-переможці відкривають ширші можливості для відпочинку і спорту жителям віддалених мікрорайонів. За задумом автора Тетяни Кошель, на Клину встановлять майданчик з вуличними тренажерами та гімнастичним обладнанням. А за проєктом Дениса Іваніни територію біля водойми по вулиці Садовій облаштують лавами, гойдалками, пляжними парасольками.

Серед сільських проєктів найбільше голосів набрали тютюнницький і будянський. Дитячий комплекс з гойдалок, лавочок, пісочниці, гірок (автор – Катерина Васько) з’явиться у Тютюнниці. А улюблений ставок будянців, який заріс очеретом, розчистять і зариблять (автор Сергій Романенко).

Сніжана БОЖОК

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"