На Чернігівщині стартує набір у перший бізнес-інкубатор


 

Найбільш вдала інвестиція для підприємця-початківця – у власну освіту. З метою спрощення доступу до сучасних знань з ведення підприємницької діяльності стартував набір до інкубаційної програми на базі Центру підтримки підприємництва, інновацій та стартапів «ChernihivBusinessHub».

 

– Насамперед, це можливість для тих, хто хоче займатися бізнесом та має конкурентоспроможну бізнес-ідею. Для участі в програмі не обов’язково бути зареєстрованим підприємцем, достатньо матибажання та наполегливість втілити свій бізнес-концепт у життя. З Вами працюватимуть ментори, тренери та експерти з Чернігівської регіональної торгово-промислової палати, НУ «Чернігівська політехніка», Чернігівського ІТ-кластеру. Разом з Чернігівською ОДА ми озброїмо Вас усією наявною інформацію про можливості, які існують для підтримки підприємництва в Україні та області – зазначила керівниця Центру та інкубаційної програми Анастасія Кучерява.

Освітній компонент інкубаційної програми реалізовуватиметься впродовж 10.08-18.10.2020 (10 тижнів) на базі інноваційних просторів «Chernihiv Business Hub» (м. Чернігів, вул. Преображенська, 12). Він включає в себе 10 модулів, серед яких основи інноваційного підприємництва, правові аспекти ведення підприємницької діяльності, розробка продукту, маркетинг, фінансовий менеджмент та створення бізнес-моделі. Крім того, учасники навчатимуться розробляти якісні презентації власного бізнесу.

Для того, щоб стати учасником, достатньо заповнити аплікаційну форму на сайті https://rdch.agency/ до 1 серпня 2020 року.

До участі буде запрошено до 5 команд по 3 особи, або до 15 осіб.

– Ми надаватимемо перевагу командам з 2-3 осіб, однак не виключаємо можливості індивідуальної участі. Ключовий критерій для відбору – якість та конкурентоспроможність поданої ідеї, – наголосив Валентин Мельничук.

За результатами поданих заявок 07.08.2020 відбудеться засідання Журі, до складу якого входять управлінці та авторитетні підприємці регіону, а 08.08.2020 буде оголошено фіналістів.

Як випускник інкубаційної програми Ви станетечастиною зростаючої спільноти резидентів Chernihiv Business Hub;отримаєте пільгове місце у нашому коворкінгу таекспертну підтримку на перших етапах реалізації розробленої операційної стратегії.

За словами очільника Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтина Іванова, результатом роботи першого в регіоні бізнес-інкубатора має стати впровадження розробленого бізнес-плану в життя – його учасники мають зареєструватися як суб'єкти підприємницької діяльності упродовж одного місяця після закінчення реалізації Програми та започаткувати власну справу.

Учасники, які будуть відібрані до Програми, зобов’язуються:

– здійснити одноразовий фінансовий внесок – 1000 грн;

– забезпечити державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності упродовж одного місяця після закінчення реалізації Програми та розпочати впровадження розробленого бізнес-плану;

– відвідувати заняття не менше 70% від загального обсягу академічних годин.

Якщо у Вас будуть питання – пишіть нам на bh.chernihiv@gmail.com, звертайтесь за телефоном +380937138485.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"