На Сумщині «спливла» чорна бухгалтерія «Сім'ї». Є документи з Чернігова

У селі під Сумами активісти знайшли склад чорної бухгалтерії невідомого походження. Припускають, що це документи з «Межигір'я».

В одному з дачних кооперативів активісти "Самооборони" 8 березня виявили ящики документів, підписані різними регіонами України, а також на них були написи "Відкати", "Готівка" та інші, повідомляє. Як стверджують очевидці, документи потроху спалював охоронець маєтку, у якого їх знайшли. Сам він цього не заперечує, але говорить, що розтоплював ними грубку, бо відключили газ.

Очевидці розповідали про причетність до появи цих документів у цьому місці Юрія Чмиря, який з 2010-го по 16 грудня 2013 року очолював Сумську облдержадміністрацію, а після увійшов в Адміністрацію президента.

Міліція спільно з самообороною влаштувала охорону документів до з'ясування їх походження.

Власниця маєтку, на території якого знайшли склад документів, вже відправила своїх представників до активістів, щоб з'ясувати в чому справа. Вони мирно домовилися з "Самообороною" про спільне чергування до прибуття відповідальних осіб.

Активісти, дивом знайшли це місце (один з активістів - член дачного кооперативу) припускають, що документи були вивезені з «Межигір'я» на зберігання або для знищення.

Примітно, що на наступний день після виявлення цієї «чорної бухгалтерії» в Харкові був застрелений один з братів Слоневских. Брати Слоневські більше 15 років займаються переведенням фінансів. Це найбільша контора в Харкові, за допомогою якої фірми переводили в готівку грошові кошти, щоб не платити високі податки.

На фото видно важка тека з документами, позначена, як "Чернігів 3 декада РН Грудень 2012 рік."

                   Джерело: Gorod.cn.ua

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"