На оборудки із приміщеннями відреагували


 

Завдяки ювенальним прокурорам попереджено відчуження приміщень освітніх закладів орієнтовною вартістю понад 622 тис. грн.

 
Чернігівським окружним адміністративним судом задоволено позов Менської місцевої прокуратури про скасування рішення сесії районної ради.

З’ясовано, що однією з районних рад області прийнято рішення, яким до Переліку об`єктів спільної власності територіальних громад міста та сіл, що підлягають відчуженню шляхом продажу на аукціоні, включено комплекси споруд, будівель та інших приміщень двох закладів освіти загальною вартістю понад 622 тис. грн.

У ході вивчення законності прийнятого радою рішення прокурором встановлено суперечність останнього приписам статті 80 Закону України «Про освіту», згідно з якою об`єкти та майно державних і комунальних закладів освіти не підлягають приватизації чи використанню не за освітнім призначенням.

Виходячи з положень Закону України «Про освіту», з метою відновлення прав та інтересів членів об’єднаної територіальної громади та держави, прокуратурою вжито заходів представницького реагування.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"