На Козелеччині люблять «Чернігівщину»

Минулої п’ятниці біля Козелецького відділення поштового зв’язку відбувся День передплатника. Для поштарів та журналістів обласної газети «Чернігівщина» такі дні вже декілька років поспіль стали чудовим приводом для спілкування з читачами віч-на-віч. А ще це справжнісіньке свято з подарунками та сюрпризами!

Як відомо, наразі триває передплатна кампанія на 2018-й рік. Чернігівська дирекція Укрпошти розробила низку заходів задля залучення якнайбільшої кількості передплатників на друковані засоби масової інформації. І хоч нині багато людей надають перевагу Інтернету, охочих дізнатися про останні новини та зворушливі людські долі, прочитати цікаві історії зі сторінок преси залишається немало. Щоб читачів газет ставало дедалі більше, поштові відділення області проводять «Дні передплатника». Під час них жителі міст і сіл отримують повну інформацію про запропоновані поштовиками та місцевими редакціями газети і журнали, мають можливість передплатити видання, які їм найбільше подобаються, отримати призи і сувеніри.

Валентина Журавель і Ганна Хоменко з Козельця стали цього дня першими нашими передплатниками. Вони вже давно читають «Чернігівщину», тож дізнавшись, що за передплату газети можна ще й приз отримати, прийшли без вагань.

«Добре, що ви проводите такі акції, – кажуть жінки. – Приємно передплатити хороше видання та ще й взяти участь у безпрограшній лотереї».

Взагалі люди йшли, чітко знаючи, що хочуть передплати саме «Чернігівщину», бо за роки свого існування саме ця газета припала до душі багатьом жителям району.

«Читаю кожний номер з великим задоволенням, – зазначає ще одна шанувальниця «Чернігівщини», жителька села Марківці Валентина Турчина. – Виписую вашу газету вже не перший рік. Мені цікаво, бо багато пишете про те, що відбувається в нашому районі. Саме з газети дізнаюся про успіхи і проблеми сільськогосподарського виробництва, знаю, хто обробляє землю, якими засобами, які культури вирощуються й таке інше. Сама ж все життя працюю на городі, тримаємо з чоловіком велике господарство. У вашій газеті багато різноманітних порад, виступають і податківці, і спеціалісти управління соціального захисту, і Пенсійного фонду, юристи… Нам із села буває непросто доїхати в район до якоїсь установи, щоб одержати кваліфіковану консультацію. А у вашій газеті про все написано. Особливо люблю читати статті Леоніда Яковишина – видно, що дуже розумна і порядна людина. Таких треба в президенти вибирати, то, може, й жилося б нам краще».

Тетяна Трипядько з Козельця також вже давно дружить з нашою газетою. Але виграти приз жодного разу не щастило. Тож дуже зраділа, що нарешті матиме від улюбленої газети у подарунок енергозберігаючу лампочку.

«Дуже люблю читати, – розповідає Тетяна Федорівна. – Це в мене ще з дитинства. Пам’ятаю, прийду зі школи, треба робити уроки, а мені хочеться газету читати замість підручників. То я ховала її під стопку зошитів і тихцем від матері читала. Зараз також поки від першої до останньої сторінки не перечитаю, не випущу газету з рук».

Марія ПУЧИНЕЦЬ, фото автора

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"