На Чернігівщині визначили кращого вихователя року

Днями в приміщенні Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей (м. Ніжин, вул. Гончарна, 19 - а) відбувся обласний конкурс «Кращий вихователь року», в якому взяли участь вихователі та психологи центрів соціально-психологічної реабілітації дітей. Конкурс організовано та проведено за ініціативою та підтримки Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації.

Конкурс проводився в два етапи. У ході І етапу (заочного) учасники презентували власний досвід роботи, практичні здобутки та напрацювання, під час ІІ етапу (очного) – демонстрували свою фахову майстерність під час проведення конкретних виховних заходів, майстер-класів, застосування психологічних методик та ін.

Переможці конкурсу визначались за номінаціями: «Шляхами Великого Кобзаря», «Використання сучасних інтерактивних форм у виховній діяльності» та «Психологічна допомога».

До складу журі ввійшли представники Служби у справах дітей облдержадміністрації, обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За результатами конкурсу першість здобули:

у номінації «Шляхами Великого Кобзаря» - Жога Ірина Вікторівна – вихователь Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації;

у номінації «Використання сучасних інтерактивних форм у виховній діяльності» - Мандрика Людмила Володимирівна – вихователь Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей;

у номінації «Психологічна допомога» – Ковальчук Ірина Григорівна – практичний психолог Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Переможцям були вручені цінні подарунки та почесні грамоти Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"