На Чернігівщині пенсіонерка убила сусідку

На Чернігівщині міліція затримала 71-річну жінку, яка забила до смерті свою знайому поліном.

Днями до Сосницького райвідділу міліції зателефонував мешканець одного з сіл району і повідомив, що на дорозі він виявив труп 49-річної місцевої мешканки зі слідами важкого побиття.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці ретельно вивчили обставини події, провели подворовий обхід, поспілкувалися з місцевими мешканцями. Проаналізувавши зібрану інформацію, міліціонери встановили особу підозрюваної. Нею виявилася 71-річна місцева мешканка, яка товаришувала зі співмешканцем загиблої.

Під час спілкування із затриманою вона розповіла, що того дня у неї був День народження. Привітати її зайшов односелець, з яким вона вже давно товаришувала. В процесі святкування до її оселі завітала співмешканка чоловіка і вчинила сварку. Іменинниця, довго не думаючи, схопила поліно та почала бити непрохану гостю. Жінка спробувала втекти, але їй це не вдалося, останні удари вона отримала вже на дорозі. Кинувши потерпілу помирати, жінка пішла до своє оселі продовжувати святкувати.

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Сосницького райвідділу міліції Дмитро Лось, на даний час міліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

 

            СЗГ УМВС України в Чернігівській област

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"