На Чернігівщині мешканець Криму отримав паспорт громадянина України вперше

30 липня в Деснянському районному відділі  Управління ДМС України в Чернігівській області 16-річний кримчанин отримав паспорт громадянина України вперше. Аби стати повноправним громадянином України Олександр Сиса спеціально прибув із міста Саки зі своїми батьками до Чернігова. Працівники міграційної служби привітали юнака з отриманням найголовнішого документа, а Сашко та його батьки натомість подякували спеціалістам Управління за оперативно надану допомогу.

 Загалом, станом на 29 липня 2014 року, в Управлінні ДМС України в Чернігівській області адміністративні послуги отримало 105 осіб, які  переміщуються з районів проведення антитерористичної операції. Зокрема 45 із них   зареєстрували місце проживання, 33 – місце перебування, 5 – оформили паспорт громадянина України, 13 – вклеїли фото у паспорт громадянина України по досягненню 25- та 45-річного віку, 3 – отримали паспорт громадянина України для виїзду за кордон, 5 – проїзний документ дитини, та 3 – внесли відомості про дітей у паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Також від одного громадянина прийняли   заяву про втрату паспорта громадянина України.

Жодному громадянинові АР Крим та особам, які  переміщуються з районів проведення антитерористичної операції  не було відмовлено у наданні послуг. За всіма зверненнями Управлінням було надано допомогу у повному обсязі.

 

      Джерело: Gorod.cn.ua

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"