На Чернігівщині дві «цілительки» видурили у жінки золоті прикраси

Того дня до власниці магазину завітали дві жіночки, які розіграли виставу в стилі чудодійного зцілення в обмін на золоті прикраси.

На Чернігівщині при взаємодії Сосницького і Менського райвідділів міліції вдалося впіймати двох шахрайок.

До чергової частини Сосницького райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про факт шахрайства стосовно місцевої підприємниці. Підозрювані незабаром були затримані, а предмет злочину – вилучено, повідомили у прес-службі МВС України.

Того дня до власниці магазину завітали дві жіночки, які розіграли виставу в стилі чудодійного зцілення в обмін на золоті прикраси.

Жінка дійсно мала певні проблеми із здоров’ям, тому одразу не виставила непроханих гостей за двері, а вирішила ознайомитися з методикою «лікування». Як пізніше розповідала господиня, її важко примусити слухати різні нісенітниці, а тут, каже, наче туман став перед очима і вона слухняно виконувала всі вказівки.

Видуривши у власниці магазину обручку, каблучку та ланцюжок з кулоном, шахрайки навіть залишили у заставу 250 сувенірних доларів, бо після проведення певних ритуалів зловмисниці обіцяли золото повернути.

Залишаючи «пацієнтку», незвані гості наказали певний час не рухатися і навіть не виходити з приміщення. Та коли омана спала з очей потерпілої, вона все ж встигла побачити таксі, в якому від’їжджали ці двоє.

Завдяки тому, що жінка вчасно повідомила міліцію, шахрайки були оперативно затримані вже у сусідньому районі, де вони збиралися автобусом їхати далі по області. Затриманими виявилися двоє жительок Вінницької області, одна з яких вже була засуджена за статтею «крадіжка».

Стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за шахрайство – карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Вищевказані особи перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"