Молокозавод в Ічні до 8 березня випустив згущене молоко з портретами дружин Бандери і Шухевича

Ічнянський молочно-консервний комбінат презентував чергову лімітовану тематичну лінію згущеного молока.

На банках зі згущеним молоком зображені дружини видатних українців. Про долю цих жінок знають менше, ніж про їх чоловіків, а тому до 8 березня виробники вирішили виправити цей дисбаланс.

Серія складається з 4-х банок з портретами Віри Коцюбинської (дружина класика української літератури Михайла Коцюбинського), Ярослави Бандери (дружина лідера ОУН Степана Бандери), Олександри Скоропадської (дружина гетьмана Української держави) і Наталії Березинської-Шухевич (дружина командира УПА Романа Шухевича) . «Скоропадський, Шухевич, Коцюбинський, Бандера… Ми знаємо, що вони зробили для України, та чи знаємо ми, що поряд з ними були не менш видатні жінки, історії яких надихають та захоплюють», - повідомляє Ічнянський МКК.

«Ми пропонуємо вам згадати історії їхнього життя, які є яскравим прикладом того, що українські жінки варті поваги на рівні з чоловіками. Давайте пам'ятати про це не тільки 8 березня».

Нагадаємо, в грудні 2018 року Ічнянський молочно-консервний комбінат випускав крафтового серію згущеного молока, присвячену українській армії. У тій лінійці було шість банок солодкого продукту.

Джерело: www.0462.ua

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"