Менська виправна колонія отримала важливе замовлення від Менської райдержадміністрації

Завдяки постійній роботі управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області з пошуку виробничих замовлень Державне підприємство Менської виправної колонії (№ 91) отримало замовлення від Менської районної Державної адміністрації та відділу освіти Менської районної Державної адміністрації на виготовлення ліжок дитячих, шаф для перевдягання, комплектів постільної білизни та подушок.

Директор підприємства Менської виправної колонії (№ 91) Олександр Крищенко зустрівся з головою Менської районної Державної адміністрації Олександром Мисником та начальником відділу освіти Менської районної Державної адміністрації Леонідом Литовченко для обговорення замовлення та укріплення співпраці пенітенціаріїв з представниками органів місцевої влади.

Варто відзначити, що з кожним роком підвищується технічний рівень виготовлення швейних виробів та меблів Менської виправної колонії (№ 91). Сучасні технології, що залучаються у виробничі процеси, сприяють підвищенню продуктивності праці та якості кінцевого продукту. Наявність швейних та меблевих виробів, виготовлених із найсучасніших сировинних матеріалів та комплектуючих без перебільшення сприяють виходу на якісно новий рівень підприємства.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"