Майдан-2013 послав владу і суспільство на «УЗІ». Які результати?

1.Президент України нарешті побачив, що не така вже й монолітна та професійна в нього команда: є «щурі», «загальмовані» і провокатори. Мабуть, незабаром буде «чистка». Та й традиція є – перед Новим роком викидати на смітник непотріб і трухляві меблі.

2.Суспільство краще розгледіло«в ділі» Лідерів опозиції. Що й тут треба проводити передноворічну зачистку - свідчили непоодинокі лозунги на зразок: «Ми вийшли на Майдан не заради підтримки якоїсь політичної сили, нас уже «дістали» і влада,  і опозиція», «Майдан – без політичної символіки».

3.І влада, і опозиція побачили, що в «безхребетній» Україні нарешті почав формуватись молодий хребет. Головне тепер – не тиснути надміру  на нього. Бо можна пошкодити, і тоді Україна й далі житиме в лежкому стані. А можна й зламати, і тоді все суспільство «умиється» кров’ю.  

4.За брехнею вже не зможуть сховатись ні «кровосісі», ні «бандитоненависники». Бо є «УЗІ» Майдану. І з якими б результатами не завершився Майдан-2013, діагноз суспільних болячок він уже чіткіше окреслив. Передусім завдяки нашій «якійсь не такій» молоді.

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"