Ляшко організував штурм Чернігівської мерії і пообіцяв так вчинити з Кабінетом Міністрів

Міський голова обласного центру Олександр Соколов хоч і зміцнив свої позиції у владі міста двома новими заступниками, але останнє засідання сесії міської ради показало протилежне – він втрачає ту владу. Бо сесією  керував практично не він, а головний радикал Олег Ляшко, котрий сотнею мітингуючих при підтримці столичного телеканалу захопив сесійну залу.

У війні проти Соколова на боці Ляшка були ще два народні депутати – бютівець Дубіль і регіонал Атрошенко. До речі, останній давно вже свариться кулаком на міського голову, але до радикальних дій не вдавався, для цього є радикал Ляшко.

Офіційна причина штурму мерії – не дозволити міським депутатам прийняти рішення про «реорганізацію» двох поліклінік. Правда, ніякого особливого штурму не було, людей з прапорами Радикальної партії  майже безперешкодно завів у приміщення міської ради лідер тієї партії Ляшко, він же й примусив Соколова «сісти за стіл переговорів».

В кінцевому результаті з порядку денного сесії було зняте питання про закриття двох  поліклінік. Але загострилась інша проблема: де взяти гроші на зарплату медикам? По ній уже великі борги. І тут Ляшко озвучив нове радикальне рішення: якщо не вдасться «по-доброму вибити» гроші в Кабміні, то він організує штурм у приміщенні Азарова. Як це відбувалося в Чернігові, подивіться на нашій сторінці «Відео». 

 

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"