Літературний конкурс до Дня Десни «На хвилях міфів та легенд»

Водяні, русалки, мавки, містичні глибини та затонулі містечка, обряди, прикмети та загадкові повір’я – все це міфи та легенди водних об’єктів. Вони становлять вагому частку історії українського народу, яка мандрує часом та поступово оновлюється і доповнюється, або взагалі втрачається і стирається з пам’яті поколінь. 

Тому з вашою допомогою ми вирішили зберегти ці унікальні перекази, на межі дійсності та фантастики, щоб привертати увагу громадськості до водних цікавинок рідного краю та розвивати туристичний потенціал регіону. 

Отже, до участі в конкурсі запрошуються всі любителі та професіонали літературного слова, які готові закарбувати історію своєї річки, озера, струмка чи водойми вже сьогодні. Для цього вам потрібна лише гарна пам'ять, трішки фантазії, доступ до інтернету і обрана номінація:

- «Казки водних перлин Полісся»;
- «Бабусині легенди рідної річки»;
- «Міфічні перекази водних об’єктів». 

Умови конкурсу:
1. Записати свої згадки чи нафантазувати власну історію на сторінках WORD;
2. Підібрати світлини чи картинки до твору;
3. Визначити свою номінацію та вказати її у темі листа;
4. Зазначити інформацію про свій твір та про себе: ПІБ, контактний номер телефону, вік, де працюєш/навчаєшся, хобі;
5. Надіслати все це на електронну адресу dbuvr.zmi@gmail.com; 
6. Дедлайн - 25 серпня 2019 року.

Переможці отримають запрошення на святкування Дня Десни-2019, де відбудеться урочисте відзначення кращих робіт та нагородження їх авторів.

Крім того, найцікавіші історії будуть розміщатися в соціальних мережах, новинних порталах та увійдуть до наступного випуску всеукраїнського журналу «Водне господарство України».

Детальна інформація за телефоном: 0939800093.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"