Літак порвав електродроти - прокуратура контролює

 

До Менського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомим літаком пошкоджено високовольтну лінію мережі електропередач поблизу села Данилівка Менського району.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Менського та Корюківського райвідділів міліції, лінійного відділення на станції Щорс УМВС України на Південно-Західній залізниці.

Встановлено, що літак Ан-2, 1978 року випуску, що належить одній з регіональних авіакомпаній, під час польоту хвостовою частиною зачепив високовольтну лінію мережі електропередач, внаслідок чого були знеструмлені 20 населених пунктів Менського та Сосницького районів.

Протягом години пошкодження було ліквідовано. Людські жертви чи постраждалі відсутні. Завдані збитки встановлюються.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 281 КК України (порушення правил повітряних польотів).

 Процесуальне керівництво здійснює Чернігівська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.Проводяться слідчі (розшукові) дії щодо встановлення всіх обставин події.

Хід досудового розслідування прокуратурою області взято на контроль, повідомляє Прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"