Круп’яний кукурудзяний завод ТОВ «Земля і воля» кращий в Україні

Днями велику партію крупи і борошна з кукурудзи господарство відправило російським підприємствам харчової промисловості. Майже половина відвантаженої продукції піде для виготовлення дитячого харчування. Решта – на сухі сніданки.

Закуповують бобровицькі  крупи ще одні сусіди – білоруси. Передусім у них ціняться кукурудзяні зародки. Та й жовте борошно замовляють заздалегідь.

Чому така увага з боку підприємств цих двох держав до продукції круп’яного заводу товариства «Земля і воля»? Бо саме тут добиваються найвищої якості всіх фракцій крупи і борошна завдяки переробки зерна на високотехнологічному обладнанні, та і якість самої кукурудзи висока, відповідає європейським стандартам. Другого такого круп’яного кукурудзяного заводу, звідки б забирали стільки продукції для харчових виробів, в Україні немає.

В цьому році господарство планує зібрати янтарного зерна більше, ніж було торік, отже й крупів вироблять більше. Тож заздалегідь ставайте в чергу за продукцією круп’яного  заводу ТОВ «Земля і воля». Вже є заявки з Європи і Китаю. Тож поспішайте, поки є можливість придбати краще.

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"