Кращий подарунок до жіночого свята – квартира!

У переддень Міжнародного жіночого дня одразу троє медиків, що працюють у Корюківській центральній районній лікарні, отримали ключі від квартир у новобудові.

Власницями омріяних квадратних метрів стали: головний лікар медико-санітарної допомоги Світлана Лещенко, лікар акушер-гінеколог Анастасія Шенько та анестезіолог Ірина Руденко.

Світлана Шенько вже сім років поспіль працює у місцевій лікарні, до цього лікувала пацієнтів у селі Киїнка Чернігівського району. 38-річна жінка проживала з батьками та донькою.

28-річна Анастасія Шенько лише півроку працює акушером-гінекологом у ЦРЛ. Родом вона із сусіднього Сновська, тож житло орендувала. У новенькій двокімнатній квартирі відтепер мешкатиме з трирічною донечкою.

Анестезіолог Ірина теж немісцева, родом з Мени. У листопаді приступила до своїх обов’язків. А вже у березні отримала власну житлову площу. Тепер тут проживатиме з чоловіком та синочком.

Житло для молодих працівниць медичного закладу було придбане за бюджетні та спонсорські кошти. Спонсор у Корюківці незмінний – АТ «Словянські шпалери КФТП».

Жінки не приховують своєї радості, адже двокімнатні квартири в новобудові, тож капітального ремонту не потребують. Цей будинок ввели в експлуатацію лише пару років тому. До речі, лікарі вже не вперше отримують тут житлову площу.

Сніжана БОЖОК

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"