Хто скільки може на апарат УЗД для Ніжинської лікарні

Увага! Оголошено збір коштів на придбання апарату УЗД для центральної районної лікарні! Відповідне оголошення розміщене на сайті Ніжинської райдержадміністрації.

зниження смертності населення Ніжинського району, досягнення належного рівня профілактики захворювань та надання медичних послуг, забезпечення доступності, своєчасності медичної допомоги необхідно забезпечити заклад вторинного рівня, який надає якісну спеціалізовану медичну допомогу населенню району, сучасним медичним обладнанням.

Зокрема, апарат УЗД, який використовується в Ніжинській ЦРЛ, функціонує з 2001 року. На ньому виконано 227408 різноманітних обстежень дорослих та дітей. Внаслідок тривалої експлуатації діагностичні можливості апарату значно погіршились, через це різко зросли ризики отримання помилкових результатів.

Вартість нового апарату УЗД станом на початок 2017 року становить близько 800 тис. грн. На жаль, ця сума є непосильною для районного бюджету. Однак, придбання апарату є цілком реальним шляхом солідарного фінансування з бюджетів різних рівнів, а також інших джерел, не заборонених законодавством, адже послугами Ніжинської центральної районної лікарні по ультразвуковому обстеженню користуються всі жителі району і навіть міста.

З метою збору коштів у Ніжинській районній лікарні відкрито спеціальний рахунок для благодійних внесків на придбання апарату УЗД.

Звертаємось з проханням до усіх небайдужих віднайти можливості перерахувати до кінця І кварталу 2017 року кошти на рахунок ЦРЛ відповідно до вказаних реквізитів, з поміткою «для придбання апарату УЗД».

Проміжні звіти про надходження коштів на рахунок та звіт про їх використання будуть розміщені на офіційному сайті Ніжинської районної державної адміністрації.

Завчасно вдячні Вам за розуміння та допомогу!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ПЕРЕРАХУВАННЯ

Ніжинська ЦРЛ

Код ЄДРПУ02006389

р/р 35423301031461

в ГУДКСУ у Чернігівській області

МФО 853592

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"