Грибоводів шукають на Чернігівщині. Цього разу – у Носівці…

Днями у Носівській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій у режимі скайпа за участю менеджера з найму ТОВ «ВІДЖИ ФАРМІНГ» ГК «Верес» Юлії Облавської.

ТОВ «ВІДЖИ ФАРМІНГ» являється частиною ГК «Верес» і  є українським виробником та лідером плодоовочевої консервації України, що здійснює свою діяльність протягом 22 років у містах Каневі та Черкасах. Наразі підприємство активно розвивається та потребує грибоводів, в обов’язки яких входить зрізка гриба та сортування за розміром.

Навчити працівників обіцяють безпосередньо на підприємстві, отож спеціальних навичок та профільної освіти не потрібно. Учневі обіцяють платити 5000 грн, спеціалісту до 11000 грн і більше, в залежності від зібраного обсягу. Графік роботи може бути нормований, вахтовий, індивідуальний.

Підприємство гарантує офіційне працевлаштування, соціальний пакет, зокрема оплачувану щорічну відпустку, лікарняні, безкоштовні медичні послуги, своєчасну виплату заробітної плати. Працівників забезпечують спецодягом, безкоштовним корпоративним транспортом з роботи/на роботу, а  іногородніх ще й гуртожитком.

     За більш детальною інформацією щодо організації та проведення підбору працівників звертайтесь за телефоном 0503537948 – Фоміна Ірина (керівник відділу найму та адаптації).

Обласний центр зайнятості

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"