Головний приз – мультиварка!

Олексій Васильович Дубинський з Новоселівки Чернігівського району став переможцем у розіграші призів серед передплатників, які надсилали квитанції до редакції  «Чернігівщини». Йому пощастило виграти головний приз передплатної лотереї – мультиварку.

Олексій Васильович – пенсіонер, читає і передплачує «Чернігівщину» вже понад п’ять років, але зізнається, що жодного разу не надсилав квитанції, бо не дуже вірив у свій фарт. Та цього року вирішив спробувати. Про те, що він виграв такий цінний подарунок, дізнався від дружини. Саме вона побачила ім’я і прізвище свого чоловіка в списку переможців, який «Чернігівщина» надрукувала в минулому номері.

«Я був у гостях у дочки, – згадує пан Олексій. – Жінка телефонує і кричить в слухавку: танцюй, ти виграв мультиварку! Спершу я не повірив, що ми щось там виграли. Та потім приїхав додому, взяв газету, прочитав, потім ще раз прочитав і ось приїхали до редакції.

Дуже раді і вдячні редакції за змогу читати таку цікаву газету. Ми з дружиною завжди з нетерпінням чекаємо четверга, щоб отримати черговий номер. Читаємо від початку до кінця. І кожен із нас знаходить щось для себе».

Пенсіонер з Чернігова Іван Михайлович Колобов, якому скоро виповниться вже 82 роки, також дуже зрадів тому, що на додачу до передплаченої «Чернігівщини» несподівано одержав корисний приз – мережевий фільтр, а ще подарунок – книгу Леоніда Яковишина «З нестихаючим сердечним щемом».

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"