Головна сенсація Чернігівщини: невеличка калюжка на тротуарі біля приміщення обладміністрації.

З п’яти головних подій розділу «Чернігівські Новини» на Укрнетівському сайті – фотофакт журналістів «Північного вектора» під назвою «Різдвяна калюжа перед, а минулорічний сніг у дворі обладміністрації».

Найбільш цікавим у цьому інтернетівському сюжеті є, напевно, те, скільки часу шукав векторівський фотокор ту «сенсацію»? Чи, може, то він сам після вранішнього колядування в друзів ненароком ступнув у ту калюжку? А щоб надати їй резонансу, десь у дворі відшукав і кучку снігу, що залишилася після передріздвяних дощів.

Але в чому тут сенсація, що її треба виносити на всеукраїнський і навіть на світовий огляд? Калюжка невеличка, твереза людина взагалі може не звернути на неї уваги, бо в дощову погоду  більших повно. Що та калюжка уторилася на тротуарі перед ОДА?...То що, її треба негайно ліквідовувати, перестилати серед зими тротуар?..

Та ще більша згадка від  «сенсації» з купою снігу десь у кутку двору… Це покращує чи погіршує життя чернігівців? Чи для них уже не існує інших проблем, ніж висвітлена «фантазерами» з Північного вектора? Куди там Гоголю до них!..

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"