Голова ПАТ "Чернігівобленерго" вважає "популізмом" ідею передачі електромереж громаді міста
 

На думку нового голови правління ПАТ "Чернігівобленерго" Михайла Ільницького, ініціатива підприємців та міської влади, повернути комплекс електромереж у власність громади, є "популізмом та передвиборчими обіцянками".

Про це він заявив, на першій прес-конференції в статусі голови правління ПАТ "Чернігівобленерго".

«Я знайомий з такою пропозицією на рівні України. Окрім якогось популізму та передвиборчих обіцянок, на мою думку, це нічого більше не означає. По-перше, ці мережі були придбані в свій час на аукціонах за певні кошти, які це кошти, це вже інше питання.

Я не бачу сенсу, наприклад, для міського голови, брати в користування громадою електромереж, адже це додаткове навантаження на бюджет. Якщо взяти нашу інвестиційну програму на 150 млн гривень, то чи не має в міста якоїсь іншої потреби, куди можна витратити ці кошти, а не на обслуговування електромереж?», - зазначив голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький.

Також він додав, що на його думку, ціна на електроенергію для населення, до виборів, навряд чи збільшиться, а питання RAB – тарифів, до середини 2019 року, підійматись також не буде.

 

Джерело: www.0462.ua

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"