Фура задавила людей

6 червня у селі Лемеші Козелецького району на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі під колесами вантажівки загинули двоє чоловіків, які були водіями інших фур.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 12:30. Загиблі були водіями двох вантажівок, що їхали в бік Києва. Чоловіки зупинилися на узбіччі у селі Лемеші, щоб відремонтувати одну з машин. У цей час у них в’їхала інша вантажівка, що рухалася в тому ж напрямку. За попередньою інформацією, водій фури заснув за кермом. У результаті наїзду обидва потерпілих померли від отриманих травм. Одному загиблому було 25 років, іншому – 47.

«Зараз інформація про те, що водій цього вантажного автомобіля заснув за кермом, перевіряється, – говорить прес-офіцер патрульної поліції в області Віталій Копистко. – Автомобіль стало тягнути в правий бік, і він практично зчесав по оцих фурах, які зупинилися на узбіччі, зачепивши двох водіїв, які в результаті загинули».  

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб». Водієві загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"