Флешмоб для мам

11 травня учні третіх класів Чернігівського ліцею №15 дуже оригінальним способом привітали своїх мам з Днем матері. На подвір’ї ліцею дітки разом з мамами зібрали душевний флешмоб, під час якого співали пісню.

День матері відзначається щороку у другу неділю травня у 85 країнах світу, включаючи і Україну. В цьому році це свято припало на 13 травня.

Учні ліцею №15 кожного року вітають свої матерів з цим світлим святом, та цього року вони вирішили зробити це в незвичний спосіб. На подвір’ї ліцею 170 дітей і майже 70 батьків, одягнені у вишиванки, утворили серце і проспівали пісню, яка несе в собі любов до матері.

«Таким своїм виступом у формі флешмобу ми хотіли привітати всіх матерів зі святом, а також висловити вдячність матусям наших третьокласників, – розповідає організатор флешмобу, завідувач методичного об’єднання 3 класів Олена Самойловська. – Таким чином ми хочемо віддячити нашим мамам за те, що вони вже третій рік разом з нами в навчальному процесі. Ми завжди їх вітаємо, але цього року вирішили зробити це в такому форматі. У флешмобі брали участь не тільки дітки, а й мами, які змогли в цей день прийти. Слова пісні, яку дітки виконували з мамами, несуть любов дітей до мам і материнську любов до дітей».

Мами дітей не стримували емоцій. І хоча вони задовго до події знали, що буде відбуватися під час флешмобу, зізнаються, що були дуже щасливі.

«Чесно кажучи, цей виступ не був для мене сюрпризом, – говорить мама учня з 3-А Ірина Храпата. – Адже ми знали, що в школі готують флешмоб до Дня матері. Більше того, ми, мами, також брали в ньому участь. Вчили слова пісні. Та коли дивишся, як твоя дитина співає тобі таку зворушливу пісню, то емоції переповнюють. Це і гордість за дитину, і відчуття великої вдячності. Адже нема нічого кращого на світі, ніж почути «Мамо, я тебе люблю, ти найкраща». Я зараз розповідаю і не можу стримати сліз щастя. Дуже дякуємо вчителям, що організували таке чудове привітання».

Марія ПУЧИНЕЦЬ, фото автора

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"