Фатального понеділка на Прилуччині загинув мотоцикліст

35-річний житель Прилуччини, рухаючись на мотоциклі по дорозі у селі Полонки, з невідомих причин виїхав на узбіччя та на повному ходу врізався у придорожнє дерево. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Як повідомили у відділі з надзвичайних ситуацій Прилуцької райдержадміністрації, загиблий був на мотоциклі марки «Kawasaki Z750» без номерних знаків. Трагедія сталася у понеділок, 24 червня, о 15.40.

Цей час став фатальним для доріг Прилуччини. Саме о 15.40 того ж дня поблизу села Обичів сталася інша резонансна транспортна пригода. Як ми вже повідомляли, водій автівки ВАЗ-217130 врізався в натовп прочан, котрі їхали до монастиря в напрямку Москви та очікували на узбіччі, доки водії відремонтують технічну несправність автобуса. Повідомляється про 11 постраждалих, у числі яких – дружина прилуцького мера та директорка місцевої комунальної телекомпанії «ТБ-Прилуки». Наразі вони разом з іншими потерпілими перебувають у міській лікарні. На щастя, загиблих серед прочан немає. Відомо, що в перші години після ДТП допомоги потребували 13 осіб.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"